Följ oss

Min mat

Lättgravat vildsvin

Lättgravat vildsvin

Att lättgrava köttet innan grillning är ett knep som jag har lärt mig av en kompis. Det blir extra smakrikt, saftigt och mört. Himmelskt gott att äta både varmt och som kallskuret. Om du inte vill grilla så kan du ge köttet en yta i stekpannan och köra klart det i ugnen och jag är alldeles säker på att det funkar lika bra på allt typ av kött, inte bara vildsvin. Jag kör oftast mitt vildsvin till knappa 65 grader.

INGREDIENSER:
1 msk socker av valfri sort
1 msk salt
1 st pressad vitlöksklyfta
Hackade örter, tex oregano, timjan och dragon
Ev chiliflakes

GÖR SÅ HÄR:
Rubba in blandningen i köttet, lägg det i en plastpåse och låt marinera i ca 4 timmar innan du grillar det. 



1 thought on “Lättgravat vildsvin”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *